Egyszerűség, minőség és szenvedély – a Vaslap filozófiája

Egy burger akkor jó, ha nem túl sok – "csak" pont tökéletes

A Vaslap Burgernél nem akarunk trendeket hajszolni – "csak" jó burgert készíteni. Letisztult ízek, gondosan válogatott alapanyagok, valódi odafigyelés minden egyes harapásban. Nálunk a burger készítés szenvedély – és ezt minden vendég érezheti is.

étterem logo

Egy álomból született burgerbár – Csipes Barna története

A Vaslap Burger története egy álmokkal teli kis üzlethelyiségben kezdődött a Dohány utcában. Csipes Barna séf, a sport világából érkezett a konyha varázslatos világába, hogy egy olyan helyet hozzon létre, ahol a vendégek otthon érzik magukat, és ahol az ételek magukért beszélnek.

A Séf útja a Larus Étteremtől kezdve vietnami konyhán és német gasztrokalandokon át vezetett. A Dohány utcában készülő mennyei hamburgerek ezekből a gasztro tapasztalatokból lett megálmodva.

Barna, 2018-óta szívvel-lélekkel vezeti a 7. kerületi kézműves hamburgerezőt, és szakács csapatát, hogy a lehető legjobb ízélményt nyújthassa neked.

étterem logo

Nálunk a burger szaftos, kézműves és valódi ízélmény

Minden burgerünk gondosan válogatott, minőségi alapanyagokból készül: a hús a Vámház körúti steakestől, a pékáruk a Panificióból érkeznek, a szószokat pedig saját recept alapján készítjük.
Akár a klasszikus burgereket, akár a különleges lazacos vagy vegetáriánus opciókat választod, biztos lehetsz benne, hogy a Vaslap minden falatja kiegyensúlyozott, mégis felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt.

étterem logo

Köszönjük, hogy a Vaslap közösségének része vagy!

Az évek során a Vaslap Burger egy kis helyből a belváros egyik kedvenc hamburgeresévé vált.
Ez a siker a ti támogatásotok nélkül nem valósulhatott volna meg!

Köszönjük, hogy minket választotok, és hogy újra és újra visszatértek hozzánk egy mennyei hamburgerre a 7. kerületben!

étterem logo